Kayseri’deki olaylarda gözaltına alınan 10 kişi tutuklandı

Kayseri'de Suriyeli bir şahsın, amcasının kızı olan 7 yaşındaki kız çocuğunu taciz etmesinin ardından sokaklar karışmıştı. Kayseri’deki geçtiğimiz günlerde yaşanana olaylara ilişkin İstanbul’da 51 şüpheli hakkında işlem yapıldı, gözaltına alınan 10 kişi tutuklandı.

KRONOS 04 Temmuz 2024 GÜNDEM

Kayseri’deki geçtiğimiz günlerde yaşanan tacizin ardından meydana gelen olaylara ilişkin İstanbul’da 51 şüpheli hakkında işlem yapıldı, zanlılardan 10’u tutuklandı.

NE OLMUŞTU?
Kayseri’de Suriyeli bir şahsın, amcasının kızı olan 7 yaşındaki kız çocuğunu taciz etmesinin ardından sokaklar karışmıştı. Vatandaşlar duruma tepki gösterirken sapık gözaltına alındı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuğu koruma altına alırken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaşanan olaylarda 67 kişinin gözaltına alındığını açıklamıştı. Sosyal medya üzerinden provokatif paylaşımlarla ‘halkı yanıltıcı bilgi’ yayan ve izinsiz toplanan şahıslara yönelik yürütülen çalışma neticesinde İstanbul’da gözaltına alınan şahıslardan 10’u tutuklandı.


KAYSERİ VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI
Çıkan olayların ardından Kayseri Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Danişmentgazi Mahallesi’nde Suriye uyruklu bir şahsın küçük yaştaki Suriye uyruklu bir çocuğa yönelik taciz davranışı neticesinde emniyet birimlerimizce şahıs gözaltına alınmış olup çocuğumuz ise birimlerimizce koruma altına alınmıştır” ifadeleri yer aldı.

.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com