Kayserispor’da Burak Yılmaz görevini bıraktı

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, 3-0'lık Beşiktaş yenilgisinin ardından istifa etti.

KRONOS 30 Eylül 2024 SPOR

Süper Lig’in 7. haftasında kendi sahasında ağırladığı Beşiktaş’a 3-0 mağlup olan Kasyerispor’da teknik direktör Burak Yılmaz görevini bıraktığını duyurdu.

Genç çalıştırıcı, “Transfer cezası var diye bırakma kararı almıyorum. Kayserispor’a bir kan değişikliği gerekli olduğu için bu kararı aldım” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
Öte yandan daha önce (4 Ağustos tarihinde) Burak Yılmaz’ın istifa ettiği haberleri çıkmış, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, teknik direktör Burak Yılmaz’ın istifa ettiği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıklamıştı.


Kayserispor Başkanı Ali Çamlı açıklamasında, “Teknik direktörümüz Burak Yılmaz’la ilgili basına yansıyan istifa haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kıymetli hocamız Burak Yılmaz görevinin başındadır. Geçen sezonun ortasından bugüne kadar hocamız ile istişareli olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kasıtlı ve fitne oluşturmak için ortaya atılan iddiaları doğru bulmuyoruz. Hangi odaklar tarafından yapılırsa yapılsın Kayserispor’da oluşturduğumuz aile ortamınının bozulmasına kesinlikle müsade etmeyeceğimizin de bilinmesini istiyorum.” ifadelerine yer vermişti.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com