Kendisini Galatasaray Kulübü üyesi olarak tanıttı: Sporcuları, polisleri, savcıları dolandırdı

Kendisini CEO ve Galatasaray Kulübü üyesi olarak tanıtan bir kişi sporcuları, emniyet müdürlerini ve savcıları dolandırdı.

KRONOS 21 Temmuz 2024 GÜNDEM

Futbol dünyasında yine bir dolandırıcılık vakası yaşandı. Murat Ş. isimli bir kişi kendisini CEO ve Galatasaray Kulübü üyesi olarak tanıtarak sporcuları, emniyet müdürlerini ve savcıları dolandırdı. Hakkında soruşturma başlatılan Murat Ş’nin 10 yıla kadar hapsi isteniyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Murat Ş., arkadaş ortamında tanıştığı polisin aracını satıp yenisini alacağını öğrenince planını devreye soktu. Murat Ş., isterse kendisine ucuz fiyata araç alabileceğini söyledi. Polis memuru ikna olmadı. Murat Ş. bu kez iki emniyet müdürüne aldığını iddia ettiği araçların faturasını gösterip güven kazanmaya çalıştı. İkna olan polis memuru toplamda 666 bin 249 TL parasını gönderdi ancak 5 ay geçmesine rağmen arabasını alamadı.

EMNİYET MÜDÜRLERİNİ DE DOLANDIRDI

Murat Ş.’nin aynı yöntemle bu kez Ataşehir’de görevli bir komiserden 1 milyon lira aldığını, emniyet müdürleri ve cumhuriyet savcısından da para aldığını öğrendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek suç duyurusunda bulunan polisin şikâyeti üzerine soruşturma başlatıldı.

Mağdurlardan birinin de Galatasaraylı eski futbolcu Vedat İnceefe çıktı.

İzmir Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakkında dava açılan Murat Ş’nin 10 yıla kadar hapsi isteniyor.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com