CHP’de normalleşme: Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu nikahta bir araya geldi

Gazeteci Barış Yarkadaş, İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun katıldığı düğünden fotoğraflar paylaşarak yaşananları aktardı.

KRONOS 24 Ağustos 2024 GÜNDEM

Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı İmamoğlu, İstanbul Pendik’te eski CHP Tuzla İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlu’nun nikah törenine katıldı.

Deniz Uzunyayla ve Şalin Özdemir çiftinin nikahını İmamoğlu kıydı. Nikah şahitliğini yapan Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın çifte mutluluklar diledi.

Nikah törenine, CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve eski Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu katıldı.

Gazeteci Barış Yarkadaş, paylaşımını “CHP içi normalleşmeden yeni görüntüler” notuyla paylaştı; Kılıçdaroğlu, İmamoğlu, ilçe ve belediye başkanlarının düğünün yapıldığı odada kahve içip sohbet ettiğini yazdı.

“İMAMOĞLU, ESKİ GÜNLERDEKİ SAYGISINI GÖSTERDİ”

Gazeteci Yarkadaş, geçtiğimiz günlerde görüşen İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu’nun bu gece yeniden bir araya geleceğini duyurmuştu. Düğünden fotoğraf ve videolar paylaşan Yarkadaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

CHP içi normalleşme’den yeni görüntüler…

Kılıçdaroğlu, yeni çiftlere “kavga ve barış” mesajı verdi.

İmamoğlu, eski günlerdeki gibi saygısını gösterdi.

Şu an Kılıçdaroğlu, İmamoğlu, ilçe ve belediye başkanları düğünün yapıldığı odada kahve içip sohbet ediyor.”

“MORALİ VE KEYFİ YERİNDEYDİ”

Kılıçdaroğlu ile nikah öncesinde de görüştüğünü söyleyen Yarkadaş, şöyle yazdı:

“CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile nikah öncesi görüştüm. Morali ve keyfi yerindeydi. Enerjikti. Partinin geleceğine dair görüşlerini aktarırken, deneyimini de ortaya koyuyordu. ”

CHP’de 8 Eylül’de yapılması planlanan Tüzük Kurultayı öncesinde dikkat çekici buluşmalar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu evinde ziyaret etmişti. Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de pazartesi günü Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edeceğini öne sürmüştü.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com