Koç’um benim. Bizi sakın cemaatle karıştırma, kan dökülür! | Kronos TV

Ali Koç, Erdoğan’ın Tüpraş ve Yapı Kredi gibi devasa şirketlere Erdoğan’ın el koymasından mı endişe ediyor? Bunun için Bahçeli’nin desteğini mi almak istedi?

KRONOS 25 Ağustos 2024 VİDEO

Ankara’da kulisler hareketlendi. İma dolu mesajlar. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Şehirleri kentsel dönüşüm ve rezerv alan diyerek yağmaladılar. Şimdi de Çiftçinin tarlasına çökecekler.

Kronos TV’de moderatörlüğünü Turhan Bozkurt’un üstlendiği ANALİZ programında Kronos Haber Yayın Yönetmeni Doğan Ertuğrul ile siyaset bilimci Yektan Türkyılmaz Türkiye gündeminde öne çıkan başlıkları yorumluyor.

MHP’nin X hesabında yayımlanan fotoğraflardan biri manidar bulundu. 17/25 Aralık 2013 Rüşvet ve Yolsuzluk Soruşturmaları’nı hatırlatan 17.25 saati, yıllar sonra fotoğraf karesine girdi.

Bahçeli, sonradan başka yerlere çekmeyin dese de Erdoğan’a “Bana sıfırlama tapelerini açtırma.” mesajı mı verdi? Ali Koç’un Bahçeli’ye “CHP ile taşın altına elinizi koyun. Memleket elden gidiyor.” dediği iddia ediliyor.

Ali Koç, Erdoğan’ın Tüpraş ve Yapı Kredi gibi devasa şirketlere Erdoğan’ın el koymasından mı endişe ediyor? Bunun için Bahçeli’nin desteğini mi almak istedi?

Daha evvel de “Allah bize yeter!” yazan yüzük fotoğrafında elinin altında dosyalar vardı. Bahçeli, Emniyet müdürleri kararnamesinin devamından endişe mi ediyor? Emniyette ülkücülerin tasfiyesine mani olabilir mi?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in ayağı kırıldı. İddialar havada uçuşuyor. İddialara cevap verirken Özel’in kullandığı dil AKP dili değil mi?

Ekrem İmamoğlu’nun eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi kulisleri hareketlendirdi. Kılıçdaroğlu’nun destekleyen delegeden 6-7 Eylül’de tüzük kurultayında bir hamle gelebilir mi?

IRAKLILARA VİZE KALKIYOR

1 Eylül’den itibaren 15 yaş altındaki ve 52 yaş üstündeki Irak vatandaşlarına vizeyi kaldırıyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın bu hamle ile neyi hedefledi meçhul.

Göçmen meselesini çözemeyen, 800 bine yakın Suriyeli’nin nerede olduğunu dahi bilmeyen İçişleri Bakanlığı Irak’tan yeni bir göç dalgasının üstesinden gelebilir mi?

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com