Komuta kademesi, Ali Erbaş’la birlikte Suudi Arabistan Milli Günü’nde

Ankara’da Suudi Arabistan Milli Günü kutlandı. Resepsiyona Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Genelkurmay Başkanı Metin Gürak'ın yanı sıra kuvvet komutanlarının da katılması dikkat çekti.

KRONOS 24 Eylül 2024 GÜNDEM

Ankara’da Suudi Arabistan Milli Günü kutlandı. Suudi Büyükelçiliği’nce düzenlenen resepsiyona Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Genelkurmay Başkanı Metin Gürak’ın yanı sıra kuvvet komutanlarının da katılması dikkat çekti.

Resepsiyona, Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Ercüment Tatlıoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ankara Valisi Vasip Şahin de katıldı.

Bakan Yaşar Güler burada bir konuşma yaptı ve “dost “ve “kardeş ülke” olarak hitap ettiği Suudi Arabistan’ın Milli Günü’nü kutladı.

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da 30 Aralık 2023’te oynanmak istenen Süper Kupa finali, ülke yetkililerinin Atatürk resimlerine izin vermemesi nedeniyle iptal olmuştu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Atatürk resmi ile sahaya çıkmak isteyen takımların soyunma odasının arandığını söylemişti.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com