Kulis: Eski bakan Nurettin Nebati, Erdoğan’dan ne istedi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen eski Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin ne talep ettiği ortaya çıktı. İşte o kulis...

KRONOS 30 Ağustos 2024 GÜNDEM

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’nin geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu görüşmede ne konuşulduğu merak ediliyordu.

Gerçek Gündem’den Seyhan Avşar’ın kulisine göre, Nebati, önemli bir dostunun İstanbul İl Başkanı olmasını talep etti. Çok kısa süren görüşmede Nebati’nin talebine olumlu yanıt verilmediği öğrenildi.

Habere göre; bu görüşmede ekonomi konuşulmadı. Nebati kişisel bir istek için Cumhurbaşkanından randevu talep etti. Nebati’nin bu talebi Cumhurbaşkanı tarafından kabul edildi. Görüşme 20 dakika gibi kısa bir sürede tamamlandı. Nebati önemli bir konumda olan dostunun İstanbul İl Başkanı olması için ricacı oldu. Bu talebi dinleyen Cumhurbaşkanı ise Nebati’ye herhangi bir yanıt vermedi. İstediğini elde edemeden Cumhurbaşkanının yanından ayrılmak zorunda kalan Nebati ile Türkiye ekonomisinin ise hiç konuşulmadığı öğrenildi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com