Kulis: Koray Aydın ve Ekrem İmamoğlu yakın ilişki içerisinde

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi: "Benden duymayın ama Koray Aydın’ın son dönemlerde Ekrem İmamoğlu ile ilişkilerinin çok sıcak olduğu söyleniyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile de ilişkileri iyidir. Ama Ekrem İmamoğlu ile son dönemlerde irtibatları artmış."

KRONOS 21 Haziran 2024 GÜNDEM

İYİ Parti’de genel başkanlığa aday olan ancak Musavat Dervişoğlu karşısında kaybeden Koray Aydın’ın istifa edeceği ve yeni bir oluşum içerisine gireceği iddiaları kulisleri hareketlendirdi. İktidar yakın Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’den ise Koray Aydın hakkında ilginç bir kulis geldi. Selvi, Koray Aydın’ın son dönemde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yakın ilişki içerisinde olduğunu iddia etti.

Selvi, “Benden duymayın ama Koray Aydın’ın son dönemlerde Ekrem İmamoğlu ile ilişkilerinin çok sıcak olduğu söyleniyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile de ilişkileri iyidir. Ama Ekrem İmamoğlu ile son dönemlerde irtibatları artmış” dedi.

Abdulkadir Selvi’nin yazısı şöyle:

“Koray Aydın, genel başkanlığa aday olup kaybettiği seçimden sonra İYİ Parti ile bağlarını kopardı. Partinin hiçbir programına katılmıyor. Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı görüşme nedeniyle bir çıkış yaptı ama etkili olmadı. Bayramdan sonra ekibiyle bir toplantı yapıp, istifa edip etmemeyi tartışacağı söyleniyor.

Koray Aydın üç vakte kadar İYİ Parti’den istifa edecek.

Ama sonra ne yapacak?

Yeni bir parti mi kuracak? Yoksa başka bir oluşum içine mi girecek?

NABIZ YOKLAMIŞ

Koray Aydın’ın ekibi İYİ Parti teşkilatlarını arayıp, “Yeni parti kurarsak bizimle hareket eder misiniz?” diye nabız yoklamış ama pek umduklarını bulamamışlar. Buna rağmen yine de yeni parti kurma ihtimali ağır basıyor.

Benden duymayın ama Koray Aydın’ın son dönemlerde Ekrem İmamoğlu ile ilişkilerinin çok sıcak olduğu söyleniyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile de ilişkileri iyidir. Ama Ekrem İmamoğlu ile son dönemlerde irtibatları artmış. Kulislerde ikisinin, “Trabzonluluk dayanışması” yaptıkları söyleniyor.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com