Kurak Günler, Netflix’e geliyor

Emin Alper imzalı "Kurak Günler" filmi, 19 Mayıs'ta Netflix'e geliyor.

KRONOS 21 Nisan 2023 KÜLTÜR

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verdiği fon yardımını “senaryonun değiştirildiği” iddiasıyla faiziyle birlikte geri istediği Emin Alper imzalı “Kurak Günler” filmi, Netflix’e geliyor. Film, 19 Mayıs’ta dijital platformda olacak.

Film, bir süredir kuraklık sorunuyla boğuşan Yanıklar kasabasına yeni atanan genç savcı Emre ile belediye başkanı Selim, yerel gazeteci Murat ve kasaba halkı arasında yaşanan çekişmeleri konu alıyor.

Ay Yapım ve Liman Film’in yapımcısı olduğu “Kurak Günler”in başrollerini Selahattin Paşalı ve Ekin Koç paylaşırken, yardımcı rollerde Erol Babaoğlu, Erdem Şenocak, Selin Yeninci, Sinan Demirer, Nizam Namidar, Ali Seçkiner Alıcı ve Eylül Ersöz onlara eşlik ediyor.

BAKANLIK, FON YARDIMINI GERİ İSTEMİŞTİ

Emin Alper’in yazıp yönettiği filme, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verdiği fon yardımını “senaryonun değiştirildiği” iddiasıyla faiziyle birlikte geri istemesi tepki çekmişti.

Birçok yapımcı, yönetmen, senarist ve oyuncunun Bakanlık’a tepki gösteren bildiriye imza atmasının ardından filme yönelik destek gişelere de yansımıştı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com