Kylian Mbappe’ye tecavüz soruşturması

Real Madrid forması giyen Kylian Mbappe'nin başı büyük dertte. İsveç'te yıldız futbolcu hakkında tecavüz soruşturması açıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

KRONOS 15 Ekim 2024 SPOR

Fransız yıldız Kylian Mbappe sakatlığı sebebiyle milli takıma alınmamıştı. Milli ara sebebiyle verilen izin gününü İsveç’in başkenti Stockholm’de geçiren Mbappe’nin adı tecavüz skandalıyla anılıyor

İsveç basınında yer alan habere göre Real Madrid’in yıldızı Kylian Mbappe, İsveç Stockholm’de yaşanan cinsel saldırı olayının içerisinde yer aldı.

Aftonbladet’in ulaştığı belgelerde polisin perşembe günü meydana gelen bir tecavüz olayını araştırdığını, bir kişinin davacı, bir kişinin de şüpheli olduğu tespit edildi. Belgelerde yıldızın kaldığı otelin de olay yeri olduğu görüldü.


Aftonbladet’in kaynaklarına göre rapor, kadının geçen Cumartesi günü yaptığı başvurunun ardından polis tarafından ele alındı.

POLİS İNCELEMELERDE BULUNDU
Polis, Pazartesi günü Stockholm’de yıldız ve beraberindekilerin ziyaret sırasında kaldıkları otelde incelemelerde bulundu.

Kylian Mbappe ve arkadaşlarının adının karıştığı bu iddia davayı soruşturan savcıya soruldu. Savcı ise ‘Yorum yapmak istemiyorum’ şeklinde yanıt verdi. Davacının avukatı da yorum yapmayacağını bildirdi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com