Mansur Yavaş’tan CHP’den ayrılacağı ve adaylık iddialarına yanıt

ABB Başkanı Mansur Yavaş, cumhurbaşkanı adayı olacağı iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Yeniçağ gazetesine tepki gösterdi.

KRONOS 17 Eylül 2024 GÜNDEM

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Milliyet yazarı Zafer Şahin’in, “Henüz resmen değil ama fiilen CHP ile köprüleri attı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olacak” iddialarına yanıt verdi.

X’teki seçim hesabı üzerinden yanıt veren Yavaş, söz konusu iddiaları haberleştiren Yeniçağ’a da “Bari siz yapmayın” dedi.

Yeniçağ gazetesinin, Milliyet yazarı Zafer Şahin’in iddialarını “Ankara kulisleri kaynıyor, CHP’den ses yok! Mansur Yavaş kafasına koydu yıl sonunda” başlığıyla yayınladı. Bu haberi alıntılayan Yavaş, “Bazılarını anladık fikirleri neyse onu zikrediyorlar. Siz bari yapmayın” sözleriyle tepki gösterdi.


Zafer Şahin, Yavaş’ın CHP’nin 7 Eylül’deki Tüzük Kurultayı’nda kurduğu “Ben de Ekrem Başkanım gibi hazır bir şekilde sizlere konuşma yapmak isterdim. Ama bana 1 saat önce telefonla bildirdiler. Maalesef biz de buradan fitne ateşine odun atmış oluyoruz!” cümlesinin bir üstü kapalı bir veda mesajı olduğunu iddia etmiş ve “2028’de üç adaylı bir Cumhurbaşkanlığı seçimine hazır olun” ifadelerine yer vermişti.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com