Mehmet Metiner: Millet o kişinin davranışından dolayı AK Parti’ye fena halde kızgın

AKP'li Mehmet Metiner isim vermeden Aydın Ayaydın'ı hedef aldı: "Millet o kişinin bu tarz davranışından dolayı AK Parti’ye fena halde kızgın, AK Parti içindekiler de hayli tepkili. Adam son yerel seçimde belediye başkan adayı olarak gösterildiği ilde kaybetmiş ama hala bürokrasiye hükmetmeye çalışıyor."

KRONOS 12 Temmuz 2024 GÜNDEM

Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner, partisine isim vermeden Muğla’da belediye başkan adayı olarak gösterilen Aydın Ayaydın hakkında eleştiriler yöneltti. Metiner, “Millet o kişinin bu tarz davranışından dolayı AK Parti’ye fena halde kızgın, AK Parti içindekiler de hayli tepkili” dedi.

Yeni Şafak gazetesi yazarı Mehmet Metiner, Aydın Ayaydın hakkında “Bürokratları ayağına kadar çağırıp onlara patronuymuş edasıyla konuşan biri” ifadesini kullandı.

Metiner’in yazısından ilgili bölüm şöyle:

“Adam son yerel seçimde belediye başkan adayı olarak gösterildiği ilde kaybetmiş ama hala Cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın adını kullanarak bürokrasiye hükmetmeye çalışıyor.

Düne kadar AK Parti’mizle hiç alakası olmayan ama seçim sürecinden itibaren kendini partimizin üstünde görerek bürokrasiyi de kafasına göre şekillendirmeye çalışan biri.

‘BÜROKRATLARI AYAĞINA KADAR ÇAĞIRIYOR’

Her yerde Cumhurbaşkanımızın adını kullanıyor.

Bakanlarımızdan sanki emrindeki memurlarıymış gibi bahsediyor.

“Ben ne dersem onu yaparlar!” demekten kaçınmayan biri.

Değerli Adalet Bakanımızın ve yardımcılarından birinin adını kullanarak hakim ve savcı atamalarını kendisinin şekillendirdiğini söyleyerek güç gösterisinde bulunan biri.

Bürokratları ayağına kadar çağırıp onlara patronuymuş edasıyla konuşan biri.

Şimdi herkes bilmem nerenin adliye teşkilatının onun emrinde olduğunu konuşuyor.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com