Merakla beklenen ‘Platform 2’nin fragmanı yayınlandı

Netflix’in sevilen bilim kurgu-korku filmi "The Platform"un devamı olan "The Platform 2", 4 Ekim'de izleyicilerle buluşacak. İlk filmiyle büyük beğeni toplayan ve popüler İspanya yapımı filmler arasına giren "The Platform", yeni hikayesiyle geri dönüyor.

KRONOS 11 Temmuz 2024 KÜLTÜR

Başrollerde Milena Smit ve Hovik Keuchkerian’ın yer aldığı ve yönetmenliğini Galder Gaztelu-Urrutia’nın üstlendiği Platforrm 2, 4 Ekim’de Netflix’te gösterime giriyor.

Yapımcılığını Basque Films’den Carlos Juárez, Galder Gaztelu-Urrutia ve Raquel Perea’nın yaptığı bu devam filmi, izleyicilere yine heyecan dolu anlar vaat ediyor.

FİLMİN KONUSU
The Platform 2″nin konusu ise şöyle:

“Gizemli bir lider, Platform’da kendi düzenini kurarken, acımasız beslenme sistemine karşı farklı yöntemlerle mücadele eden yeni bir üye aralarına katılır. Yanlış tabaktan yemenin ölümle cezalandırıldığı bu yerde, hayatta kalmak için ne kadar ileri gidebilirsiniz?”

PLATFORM NE ANLATIYORDU?
Galder Gaztelu-Urrutia’nın David Desola ve Pedro Rivero’nun senaryosundan yönettiği ilk film, izleyicileri “Dikey Öz Yönetim Merkezi” olarak adlandırılan bir binanın sakinlerinin cehennemi varoluşuyla tanıştırıyor. Büyük, beton bir kulenin sakinleri, başlangıçta en üst katta yiyecekle doldurulan, kulenin katları boyunca kademeli olarak inen ve her birinde belirli bir süre duran bir platform aracılığıyla besleniyorlar. Varlıklılar ve yoksunların bir mikrokozmosu olan filmde, üst katlardaki sakinler yiyebildikleri kadar yerken alt kattakiler sadece artıkları alabiliyor ve kısa süre içinde çatışma başlıyor.


İlk film eleştirmenlerin beğenisini kazandı ve şu anda eleştiri sitesi Rotten Tomatoes’ta %79’luk bir beğeni oranına sahip. Film izleyiciler tarafından da büyük ilgi gördü, yayınlandığı ilk dört hafta boyunca 56 milyon hanede izlendi ve Netflix’te en çok izlenen orijinal filmlerden biri oldu. The Platform 2’nun da benzer bir başarı gösterip göstermeyeceği yakında belli olacak.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com