Meral Akşener ortadan kayboldu

İYİ Parti genel başkanlığını bırakan Meral Akşener'e ulaşılamıyor. Cep telefonu hattını kapattığı iddia edilen Akşener'in siyasete dönmeyeceğine kesin gözle bakılıyor.

KRONOS 29 Mayıs 2024 GÜNDEM

Yerel seçimlere “hür ve müstakil” girme kararı alarak tepkileri üzerine çeken, sandıktan da başarısızlıkla çıkan Meral Akşener, İYİ Parti’nin genel başkanlığını bırakması sonrası ortadan kayboldu. İYİ Parti’nin kurucu başkanı Meral Akşener, bir ay önce gerçekleşen olağanüstü kurultayda partililere duygusal bir veda konuşması yaptı. Bu konuşmanın akabinde Akşener’e ulaşılamıyor. Cep telefonu hattını kapattığı iddia edilen Akşener’in siyasete dönmeyeceğine kesin gözle bakılıyor.

Cumhuriyet’in haberine göre, Akşener, uzun süredir sessizliğini korumaya devam ediyor. Akşener’in sosyal medya hesabından gündeme ilişkin paylaşımlar yapılmaya devam edilse de Akşener’in siyasete tekrar dönmeyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

YAKIN DOSTLARI DA ULAŞAMIYOR

Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre partililer arasında Akşener’e kırgınlıklar sık sık dile getiriliyor. Kırgınlığını eski genel başkanlarına iletmek isteyenlerin de partiden yakın dostlarının da Akşener’e ulaşamadığı iddia ediliyor. Akşener’in Sapanca tarafında bulunan çiftliğinde ailesiyle vakit geçirerek zaman geçirdiği biliniyor.

İddialara göre Akşener, cep telefonu hattını da kapattı. Akşener’in yeni hat alacağı ve bu numarayı da kimseyle paylaşmayacağı ifade ediliyor.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com