Mersin’de ‘terörist’ diye evi basılan kadın: ‘Eşim vefat etti, emekli maaşıyla…’

Mersin'de Gülen cemaatinin 'öğrenci yapılanması' içinde oldukları iddiasıyla 13 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında polis, kapısını çalarak girdiği evleri didik didik aradı. Görüntülerde bir kadının 'Eşim vefat etti, emekli maaşıyla...' dediği duyuluyor.

KRONOS 03 Ekim 2024 GÜNDEM

Mersin’de Gülen cemaatine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Mersin, Elazığ ve Adana’da 13 kişi ‘öğrenci yapılanması’ içinde oldukları iddiasıyla gözaltına alındı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nün sitesinde yer alan bilgi ve görüntülere göre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri kapısını çalarak girdikleri evlerde savcılığın talimatı üzerine arama yaptı.

Polis ekiplerinin çek-yat altlarını, dolapları ve kıyafetleri bile didik didik aradığı görüntülerde bir kadının ‘Kocam vefat etti emekli maaşı ile yaşıyoruz’ dediği duyuluyor.

Gözaltına alınan 13 kişiden birinin işlemlerinin ardından bir kişinin de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, 11 kişinin işlemlerinin ise Cumhuriyet Başsavcılığı’nda devam ettiği belirtildi.

 

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com