Mesut Özil, Devlet Bahçeli’yi neden ziyaret etti

Fenerbahçe forması giyen eski futbolcu Mesut Özil, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. İşte detaylar...

KRONOS 29 Ağustos 2024 GÜNDEM

Eski futbolcu Mesut Özil, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

Özil, MHP lideri Bahçeli ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, “Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli’yle güzel sohbet” notunu düştü.

Mesut Özil’in bu hareketi, “Siyasete mi atılıyor?” sorusunu akıllara geldi.

Mesut Özil son olarak cami temizlerken görüntülenmişti. Öte yandan üç hilal ve bozkurtlu yeni dövmesi gündem olmuştu.

MESUT ÖZİL KİMDİR?
Mesut Özil, 15 Ekim 1988’de Almanya’nın Gelsenkirchen şehrinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldak’ın Devrek ilçesinden olan Özil’in ailesi, 1970’li yıllarda Almanya’ya göç ederek burada yaşamaya başlamıştı. Babası Mustafa Özil, annesi Gülizar Özil ve futbolcu kardeşi Mutlu Özil, ailenin spor tutkusunu pekiştiren isimler arasında yer alıyor. Özil’in çocukluğu, futbola olan ilgisiyle dikkat çekti ve Gelsenkirchen’deki yerel kulüplerde oynayarak futbol kariyerine adım attı.


Mesut Özil’in futbol serüveni, 1995 yılında DJK Westfalia 04 Gelsenkirchen’de başladı. Futbol yeteneği kısa sürede dikkat çekti ve DJK Teutonia Schalke-Nord, DJK Falke Gelsenkirchen gibi çeşitli genç takımlarda oynadı. 2000 yılında Rot-Weiss Essen’e transfer oldu, burada genç yaşta dikkatleri üzerine çekti. 2005 yılında Schalke 04’ün genç takımına katıldı ve 2006’da A takımına yükseldi.

2019 yılında Türk asıllı İsveçli Amine Gülşe ile evlenen Özil, 2020’de Eda adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. 2021’de Fenerbahçe’ye transfer olan Özil, burada beklenen performansı gösteremedi ve çeşitli tartışmalara neden oldu. 2022’de Başakşehir’e transfer olan futbolcu, 22 Mart 2023’te futbol kariyerini sonlandırdığını duyurdu.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com