MHP’den Tuğrul Türkeş’e: Azgın söylemlerle Kavalacı olmak…

AKP'li Tuğrul Türkeş'in "Osman Kavala'yı ziyaret edeceğim, gerçek milliyetçilik bu" açıklamasına MHP'den tepki geldi: "Azgın söylemlerle Kavalacı olmak, milletin hakkına girmenin kendisidir. Cezasını sonuna kadar çekecek."

KRONOS 17 Temmuz 2024 GÜNDEM

AKP milletvekili Tuğrul Türkeş’in “Osman Kavala’yı ziyaret edeceğim, gerçek milliyetçilik bu” açıklamasına MHP’den tepki geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri milletvekili İsmail Özdemir, “Azgın söylemlerle Kavalacı olmak, milletin hakkına girmenin kendisidir. PKK toplantılarından tutun, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi öncesi çalışmalara varıncaya dek, ülkemize zarar veren ne kadar olay olduysa hepsinde varlığı ortaya çıkan birisi elbette cezasını sonuna kadar çekecektir” dedi.

‘CEZASINI SONUNA KADAR ÇEKECEK’

Özdemir, partisinden ayrılıp ittifak ortağı AKP’ye geçen Türkeş için şunları söyledi:

“Kirli ilişki ağı ve yaptıklarıyla daima Türkiye’nin milli beraberliği ve istikrarını hedef alan bir şahsın kanunda karşılığı bulunan cezasını alması ve bu cezasını çekmesi kadar tabi bir durum olamaz.


 

Kim olduğu çok iyi bilinen Osman Kavala gibi bir ismin rezilliklerini bugünlerde gizlemeye yeltenenler, aynı ismin kepazelikleri altında kendilerini tüketmekten kurtulamazlar. Azgın söylemlerle Kavalacı olmak, milletin hakkına girmenin kendisidir.

PKK toplantılarından tutun, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi öncesi çalışmalara varıncaya dek, ülkemize zarar veren ne kadar olay olduysa hepsinde varlığı ortaya çıkan birisi elbette cezasını sonuna kadar çekecektir.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com