‘Milletin a.. koyacağız’ diyen Mehmet Cengiz, yine yurttaşa küfretti: Biraz k.çlarını kaldırsınlar

'Beşli çete' arasında yer alan Cengiz Holding'in lideri Mehmet Cengiz, kendisini eleştirenlere küfürle yanıt verdi: "Biraz k.çlarını kaldırsınlar, yaptığım işleri örnek alsınlar."

KRONOS 27 Ağustos 2024 GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cengiz Holding sahibi Mehmet Cengiz

Türkiye’nin dev ihalelerini almalarıyla bilinen ve kamuoyunda “beşli çete” olarak anılan iktidara yakın Cengiz Holding’in yönetim kurulu başkanı Mehmet Cengiz, yine ağzını bozdu. Daha önce “Milletin a.. koyacağız” diyen Mehmet Cengiz, bu sefer de yurttaşa “Biraz k.çlarını kaldırsınlar, yaptığım işleri örnek alsınlar” dedi.

Mehmet Cengiz, Türkiye İş Bankası’nın 100’üncü yıl gecesinde magazin mikrofonlarına konuştu. Kendisini eleştiren yurttaşları hedef alan şu ifadeleri kullandı:

“Devamlı yatırım yapıyorum. Merak etmeyin. Bütün zekâmı insanların lehinde kullanmaya devam ediyorum. Benim yaptığım işleri örnek alsınlar. Biraz k.çını kaldırsınlar yaptığım işleri bir görsünler. Hayal edemeyecekleri işleri yaptım. Kıskançlıkla bu iş olmaz. Onlar da çalışsın. O sosyal medyada bana atılan taşları ben insanlara ekmek olarak veriyorum. Zahmet edip de yaptığım işleri gezsinler, utanırlar.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com