Muharrem İnce’den Kılıçdaroğlu’na destek: ‘Ayıptır, yapmayın beyler’

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştiriler üzerine sosyal medya hesabından, "Kemal Kılıçdaroğlu sarayın veya dış güçlerin adamı değildir" başlıklı bir açıklama yaptı. İnce mesajında Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

KRONOS 16 Ağustos 2024 GÜNDEM

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik son dönemde yapılan kimi sert eleştiriler üzerine tepki gösterdi.

Sosyal medya platformu X’teki hesabı üzerinden bir açıklama yapan İnce, “Kemal Kılıçdaroğlu sarayın veya dış güçlerin adamı değildir” başlıklı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“EN HAFİF TABİRLE AYIPTIR”
“13 yıl CHP Genel Başkanlığını yapan, türlü tehditlere ve hakaretlere maruz kalan, gücü yettiğince mücadele eden bir kişiye bugünlerde yapılan hakaretleri kınıyorum. Kemal Bey ile parti içinde mücadele ettim, siyasi olarak bir çok stratejik hata yaptığını ifade ettim.


Etrafını yanlış insanların sardığını, yanlış yönlendirildiğini bana karşı da çok yanlışlar yapıldığını söyledim. En kızgın olduğum zamanlarda bile kendisine hakaret etmedim. O da bana hakaret etmedi. Yıllardır çantasını taşıyan, yalakalıkta kimseye fırsat vermeyenlerin şimdi vurun abalıya korosunda yer alması en hafif tabirle ayıptır. Yapmayın beyler!”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com