Narin cinayetinde 4 senaryo

8 yaşındaki Narin'i kimin ve neden öldürdüğü henüz bilinmiyor. İşte cinayete ilişkin gündeme gelen 4 senaryo...

KRONOS 11 Eylül 2024 GÜNDEM

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü’nde 19 gün arandıktan sonra cesedi dere yatağında bir çuvalın içerisinde bulunan 8 yaşındaki Narin’i kimin ve neden öldürdüğü henüz bilinmiyor.

Narin cinayetine ilişkin ise ortada birçok senaryo var.

Gerçek Gündem’in haberine göre tutuklu muhtar amca Salim Güran dışında anne ve ağabey de en büyük şüpheliler arasında.

Buna göre ortaya çıkan dört senaryo şöyle:

YASAK İLİŞKİ

Narin’in annesi Yüksel Güran ile tutuklu amca Salim Güran arasında ‘yasak ilişki’ vardı. Hatta ilk ifadesinde Salim Güran’a, Narin’in annesiyle bir ilişkisi olup olmadığı, Narin’in onun çocuğu olup olmadığı soruldu. Salim Güran, “İlişkim yok. Narin kardeşimin kızıdır” yanıtını verdi. Anne ve amcanın silinen mesajları geri getirildiğinde bu konunun netleşeceği sanılıyor. Narin yasak ilişkiye şahit olduğu için amca ya da anne tarafından öldürüldü.

TACİZ

Soruşturmada ilk olarak kolunda iki ısırık izi tespit edilen 18 yaşındaki abisi Enes Güran gözaltına alınmıştı. Anne, Narin’in okul dönüşünde abisinin arkadaşlarıyla bir köpeğe zarar verdiğine şahit olduğunu anlattı. Narin abisinin köpeği “taciz ettiğini” gördü, bu nedenle ağabey kardeşini öldürdü.

İNTİKAM

Narin’in babası Arif Güran ile amca Salim Güran arasında bir husumet olduğu öne sürüldü. Salim Güran’ın baba Arif Güran’ı hedef alan “Sana öyle bir acı yaşatacağım ki…” şeklinde bir sosyal medya mesajı olduğu gündeme geldi. Salim Güran’a sorgusunda bu durum da soruldu. Amca kardeşinden intikam için kızını öldürdü.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com