Narin’in ailesi AKP gibi: Dış güçler ve yerli uzantıları bizi karalıyor…

Narin'in ailesi haklarındaki suçlamalardan "dış güçleri ve yerli uzantıları" sorumlu tuttu ve "muhafazakâr yazarlara" seçim sonuçlarını hatırlatarak sitem etti.

KRONOS 12 Eylül 2024 GÜNDEM

Diyarbakır’da 8 yaşında öldürülen Narin Güran’ın ailesi yazılı açıklama yaptı. Aile üyelerinin birçoğu gözaltındayken ve amca cinayet şüphelisiyken yapılan açıklamada, “Ailenin karalanmasını bir takım dış güçler ve onların yerli uzantılarına bağlamaktayız” denildi.

“Aziz milletimize” diye başlayan açıklamada medyada aile bireylerine yönelik mesnetsiz ithamların dile getirildiği ileri sürülerek, “Aile fertlerimizin kendi kızlarımızı öldürmelerini tahayyül edemiyoruz, ancak böyle bir durum varsa bile bir kişi yüzünden koca bir ailenin karalanmasını bir takım dış güçler ve onların yerli uzantılarına bağlamaktayız. Aile fertlerimizin bir kısmının yaşadığı Tavşantepe Mahallesinin stratejik ve coğrafi konumu da ayrı bir etkendir” ifadeleri kullanıldı.


MUHAFAZAKÂR YAZARLARA SİTEM

“Maalesef bazı muhafazakar yazarlar dahi hiç inceleme yapmadan aileyi vatan düşmanlığı ile itham etmektedirler” denilen açıklamada “Sadece ailenin çok küçük bir kısmının yaşadığı, olayın vuku bulduğu Tavşantepe Mahallesi’nde yapılan seçim sonuçlarını tetkik ederlerse bu beyanları nedeniyle mahcup olacaklardır. Seçim neticeleri de ailenin iddia edildiği gibi diktatör olmadığının en büyük ispatıdır” denildi.

31 Mart’ta yapılan seçimlerde Tavşantepe’deki sandıklardan AKP birinci parti olarak çıkmıştı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com