‘Ne damatları ne de oğlu, Erdoğan’ın halefini buldum’

Gazeteci Mehmet Yılmaz: "Erdoğan’ın halefi bu küçük hanım olmalıdır. Dedesini, kimsenin görmediği ve nasıl olacağını bilmediği bir şey için uyarmıştı. Uzak görüşlülüğün böylesine şapka çıkarıyorum. Böyle uzak görüşlü bir küçük hanımın Türkiye’yi dedesinden daha iyi yöneteceğine kuşkum yok."

KRONOS 01 Ağustos 2024 GÜNDEM

T24 yazarı Mehmet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan sonrası yerine kimin geleceği tartışmalarında isimleri öne çıkan adayları tiye aldı ve “Erdoğan’ın halefini buldum, benim adayım torunu” ifadesini kullandı. Erdoğan’ın 2024 Paris Olimpiyatları’nın açılış törenine neden gitmediğine ilişkin, “13 yaşındaki torunum beni uyardı. ‘Dede gitme’ dedi, ‘Orada LGBT gösterisi yapacaklar’ dedi. Çıkardı bana Instagram’dan o görüntüleri. ‘Tamam kızım gitmeyeceğim’ dedim. Olimpiyat açılışına gitmedim” dediğini hatırlatan Yılmaz, “Küçük hanımın bu uyarıyı yapmış olması gereken tarihte henüz oyunlar için açılış töreni yapılmamıştı ve Macron dâhil kimse o gösteride nelerin yaşanacağını bilmiyordu. Ama dedesini, kimsenin görmediği ve nasıl olacağını bilmediği bir şey için uyarmıştı” dedi.

“Erdoğan’ın halefi bu küçük hanım olmalıdır” diyen Yılmaz, “Böyle uzak görüşlü bir küçük hanımın Türkiye’yi dedesinden daha iyi yöneteceğine kuşkum yok. Dedesi yarın ne olacağını bile göremiyor çünkü” ironisinde bulundu.

Mehmet Yılmaz’ın yazısı şöyle:

“Onun için bir halef gerekiyor ve artık biliyoruz ki bu şahıs Bilal Bey kardeşimiz olmayacak. Müktesebatının yetersiz olduğunu düşünmemize yol açan bazı olaylar yaşadık.

Berat Bey kardeşimizin bir dönem parlayan yıldızı da söndü. Burası “çokomelli”, bu konuda iddialıyım.

Selçuk Bayraktar Bey kardeşimiz doğal aday gibi görünüyor ama “Türkiye’nin altın çocuğu” olarak kalmak mı ister yoksa Türkiye’nin bir yarısının nefretini çekmek mi ister, bilemem.

Benim adayım, “torun Erdoğan”!

İsmini yazmıyorum çünkü henüz çocuk, 13 yaşında.

“Ufak tefek boyu var, türlü türlü huyu var” halk deyişindeki kıvamda, ileri zekâlı bir çocuk, Allah uzun ömür versin, anasına babasına bağışlasın ve endişe etmesinler benim nazarım değmez.

Onu böyle özel kılan şey geleceği bütün çıplaklığıyla görebiliyor olması.

Bunun için “iyi saatte olsunlar üç harflilerden” yararlanıyor mu, bilmiyorum.

Ancak bizzat dedesi anlattı ki gerçekten uzağı görebiliyor.

Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında, Olimpiyat Oyunları’nın açılış töreni için Fransa Cumhurbaşkanı Macron tarafından yapılan daveti niye kabul etmediğini şöyle açıkladı.

“13 yaşındaki torunum beni uyardı. ‘Dede gitme’ dedi, ‘Orada LGBT gösterisi yapacaklar’ dedi. Çıkardı bana Instagram’dan o görüntüleri. ‘Tamam kızım gitmeyeceğim’ dedim. Olimpiyat açılışına gitmedim.”

‘DEDESİNİ KİMSENİN GÖRMEDİĞİ BİR ŞEY İÇİN UYARMIŞTI’

Küçük hanımın bu uyarıyı yapmış olması gereken tarihte henüz oyunlar için açılış töreni yapılmamıştı ve Macron dâhil kimse o gösteride nelerin yaşanacağını bilmiyordu.

Ama dedesini, kimsenin görmediği ve nasıl olacağını bilmediği bir şey için uyarmıştı.

Bu bilgiye ulaşmak için “istihareye” mi yatmıştı, “iyi saatte olsunlar” kulağına mı fısıldamıştı, bilmiyorum.

Ama uzak görüşlülüğün böylesine şapka çıkarıyorum.

Erdoğan’ın halefi bu küçük hanım olmalıdır.

Böyle uzak görüşlü bir küçük hanımın Türkiye’yi dedesinden daha iyi yöneteceğine kuşkum yok.

Dedesi yarın ne olacağını bile göremiyor çünkü.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com