Nejat İşler, ‘ben kahraman değilim’ diyerek ‘burs’ iddialarını yalanladı

Sinema ve dizi oyuncusu Nejat İşler, bir banka reklamında seslendirme yaparken para yerine 5 bin öğrenciye burs vereceği iddialarını yalanladı ve böyle bir talebinin olmadığını açıkladı. İşler'in açıklaması sosyal medyada gündem oldu

KRONOS 24 Ağustos 2024 KÜLTÜR

Son dönemde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte “Aile” dizisinde izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Nejat İşler, hakkında çıkan bir iddiaya açıklık getirdi. İşler’in, bir banka reklamı için aldığı teklifi kabul ederken para yerine 5 bin öğrenciye burs istediği öne sürülmüştü.

“KAHRAMAN DEĞİLİM, İŞİMİ YAPIYORUM”
Nejat İşler, bu iddialara yanıt vererek durumun gerçeği yansıtmadığını belirtti. Ünlü oyuncu, “Keşke öyle olsaydı ama öyle bir şey yok. Ben öyle para kazanmıyorum ve 5 bin öğrencinin bursu gibi bir istekte bulunmadım. Millet kahraman arıyor ama ben kahraman değilim, sadece işimi yapıyorum,” dedi. Bu açıklamasıyla, halkın kendisine yüklediği kahramanlık rolünü reddetti.


SOSYAL MEDYADA GENİŞ YANKI UYANDIRDI
Nejat İşler’in bu açıklamayı yaparken sergilediği hali sosyal medyada dikkat çekti. İzleyiciler arasında “alkollü olabilir mi?” ve “kafa güzel galiba” gibi yorumlar yapıldı. İşler’in bu tavırları, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com