Öğrencisiyle satılık özel okul

Emlak sitelerinde öğrencisiyle satılık özel okullar yer alıyor. İlanlarda okuldaki öğrenci sayısına kadar her detay var.

KRONOS 02 Eylül 2024 EKONOMİ

Ekonomik darboğaz özel okulları da vurdu. Emlak satış siteleri satılık özel okul ilanlarıyla dolu. Bu okullar öğrencileriyle birlikte devren satılıyor ya da kiraya veriliyor. İlanlarda okuldaki öğrenci sayısına kadar detay veriliyor.

Birgün’ün haberine göre satılık okullardan biri İstanbul Esenyurt’ta bulunuyor. Okula dair verilen ilanın açıklamasında metrobüse 3 dakika mesafede bulunduğu, 10 derslik sayısının olduğu belirtildi.

Arnavutköy’de yer alan bir okula dair verilen ilanda ise öğrencileriyle birlikte devir yapılacağı ifade edildi. İlanda “7380 m2 kapalı kullanım alanı, 3470 m2 arsa alanı üzerine kurulu, 2250 m2 bahçe kullanım alanı, 1100 öğrenci kapasiteli. Ful tefrişatlı ve mevcut öğrencileriyle kullanıma hazır ruhsatlı özel okul binası! Kiracı kurumla tercihe göre işletme ve öğrencileri ile devri söz konusudur” denildi.

Tarabya’daki satılık ilanında şu ifadeler kullanıldı:

“Sahibinin sektör değiştirme planından dolayı devredilecektir. Okul şirketiyle birlikte devredilecektir. Okul 15 yıllık ve 4 katlı bir binada faaliyet göstermektedir. 2500 m2 arsa içerisinde yer alan okulun toplam öğrenci kapasitesi 552’dir. Okul hali hazırda eğitim faaliyetine lise olarak devam etmektedir. İstenirse ortaokula da çevrilebilir, işletme ruhsatı buna müsaittir.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com