Okan Buruk’tan Fenerbahçe’ye Konya göndermesi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maç sonu yaptığı açıklamada, kendisine sorulan "Galatasaray gerçek şampiyon mu?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Fenerbahçe Konyaspor'u yenemedi, biz yendik. O yüzden gerçek şampiyon biziz."

KRONOS 27 Mayıs 2024 SPOR

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonu sona erdi. Galatasaray, deplasmanda Konyaspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maç sonu yaptığı açıklamada, kendisine sorulan “Galatasaray gerçek şampiyon mu?” sorusuna “Fenerbahçe Konyaspor’u yenemedi, biz yendik. O yüzden gerçek şampiyon biziz” yanıtını verdi.

Okan Buruk, “Ben hep söylüyorum: Ben, Galatasaray’ın bir parçasıyım. Önümüzdeki sezon buradan başka bir yerde çalışmayı hiç düşünmedim. Galatasaray’a hizmet etmek için yanan biriyim'” dedi.

Buruk, bir muhabirin sorduğu “Galatasaray gerçek şampiyon mu?” sorusuna şu yanıtı verdi:

”Vallahi onu bilemiyorum. Bana açıklarsanız… Federasyon başka bir hak mı tanıdı acaba? Fenerbahçe Konyaspor’u yenemedi, biz yendik. O yüzden gerçek şampiyon biziz.”

Ezeli rakibi Fenerbahçe’ye 5. yıldız göndermesi yapan Buruk, ifadelerini kullandı:

”Geçen seneki şampiyonluktan sonra bu sezon daha zor bir yarış vardı. 11 aydır çalışıyoruz, 56. maça çıktık. Galatasaray takımı hem ligin üstünde futbol oynadı hem de Şampiyonlar Ligi’nde herkese diş geçirdi. Tarihi bir rekorla şampiyon olduk. Tarih yine şampiyon Galatasaray’ı yazacak. Hedefimiz gerçek beşinci yıldız. Bizde her şeyin gerçeği var. Şampiyonluğun da, yıldızın da.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com