Öldü sanıldı: 2 saat ceset torbasında kaldı

ABD'de öldüğü düşünülüp ceset torbasına konan bir kadının hayatta olduğu ortaya çıktı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaşlı kadın kurtarılamadı.

KRONOS 13 Temmuz 2024 DÜNYA

New York’ta 82 yaşındaki Janet Balducci, kaldığı bakımevinde rahatsızlandı. Hemşirenin ölüm raporu verdiği yaşlı kadının bedeni ceset torbasına konarak cenaze evine gönderildi.

Ancak ceset torbasını açan cenaze evindeki görevli, Balducci’nin nefes aldığını gördü. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaşlı kadın kurtarılamadı.

CANLI CANLI CESET TORBASINA KONMUŞ
Balducci’nin çocukları, annelerinin canlı canlı ceset torbasına konduğunu ve iki saat boyunca bu şekilde beklediğini söyledi. Aile şimdi bakımevine ihmalkarlık davası açmaya hazırlanıyor.

Yaşlı kadının iki oğlu, annelerinin bakımevinde gerekli tedaviyi görmediğini de savunuyor.

NE OLDU?
Yanlışlıkla ölü ilan edilip iki saat boyunca ceset torbasında tutulan kadının ailesi, akılalmaz hata nedeniyle huzurevine dava açtı. Mahkeme belgelerinde bu iddiaya yer verildi.

Suffolk County Yüksek Mahkemesi’nde açılan davaya göre, Janet Balducci, 4 Şubat 2022’de Long Island’daki Port Jefferson’daki Water’s Edge Rehabilitasyon ve Hemşirelik Merkezi’ndeydi ve bir hemşire, Balducci’yi bir ceset torbasına koyup mumyalanmak üzere hastaneye göndermişti.


Ancak 82 yaşındaki kadın New York’taki Miller Place’de bulunan Casimir Cenaze Evi’ne ulaştığında bir çalışan çantayı açtığında kadının “hâlâ nefes aldığını ve nabzının attığını” gördü. Balducci ailesinin avukatı Peter DeNoto, The Post’a böyle söyledi.

Cenazeevi acil servisleri aradı ve Balducci hastaneye kaldırıldı. DeNoto, Balducci’nin “bir gün daha hayatta kaldığını, ancak sonunda hayatını kaybettiğini” açıkladı.

Balducci’nin oğulları Robert ve Joseph Balducci, huzurevi ve cenazeevine ihmal ve haksız ölüm nedeniyle dava açtılar.

Kaynak: New York Post

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com