Ölümle tehdit edilen gazeteci Murat Ağırel: İnfaz emrim Ankara’dan verildi

Kendisine gönderilen bir video üzerinden ölümle tehdit edilen gazeteci Murat Ağırel, infaz emrinin Ankara'dan verildiğini söyledi.

KRONOS 04 Eylül 2024 GÜNDEM

Sosyal medya üzerinden kendisine gönderilen bir video üzerinden açıkça ölümle tehdit edilen gazeteci Murat Ağırel, infaz emrinin Ankara’dan verildiğini söyledi. Murat Ağırel, “Benim ismimi boş verin. ‘Ülkede bir vekil sana bunu ihale etti’ diyor. Kim bu vekil? Ankara’dan biri bunu istemiş karşı tarafa bildirmiş” dedi.

Halk TV’ye konuşan Murat Ağırel, “Bir grup çatışması var ve videoyu çeken kişinin Seven Grubu ile bağlantılı olduğunu iddia ettiği Mahsun Kuruçay isimli bir kişi olduğunu duyuyoruz” ifadesini kullandı. Ağırel, Kuruçay’ın İzmir’de Osmanlı Ocakları’nın kurucusu olarak bilindiğini aktardı.

“Emniyet bu konuda bilgi sahibi ancak hala hiçbir adım atılmadı” diyen Ağırel, savcılığın da dosyayı kapatmaya çalıştığını iddia etti.

Ağırel, “Bu kişilerin arkasında büyük paralar, uyuşturucu baronları ve çeşitli rant grupları olabilir. Ancak bizim arkamızda sadece halk var” şeklinde konuştu. Durumu ihbar ettiğini ama bir karşılığını göremediğini söyleyen Ağırel, “Bunu beyaz ediyorum ama karşılık alamıyorum. Savcılık evin önündeki kamera kaydını almadı. Görevini yapanlara saygımız sonsuz ama sana bir iddia gelmiş. Bakanlar gerekeni yapacağız demiş ama savcı dosyayı kapatmak için her şeyi yapıyor. Evimi izlemeye gelenler var. Video çekiyorum emniyet müdürünü arıyorum geliyorlar ‘onlar içki içenlermiş’ diyor” ifadelerini kullandı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com