Özel-Karagöz görüşmesine AKP’den “Yumuşama süreci” hatırlatmalı yorum

CHP lideri Özgür Özel'e Taha Hüseyin Karagöz'le görüşmesi nedeniyle tepkiler sürerken İçişleri Bakanı Yardımcı Bülent Turan da tartışmaya dahil oldu.

KRONOS 08 Mayıs 2024 GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Meclis’teki makamında troll Taha Hüseyin Karagöz’ü ağırlamasına yönelik tepkiler sürerken İçişleri Bakanı Yardımcısı Bülent Turan da tartışmalara dahil oldu.

İçişleri Bakanı Yardımcısı Turan, görüşmeye yönelik tepkileri eleştirerek, “Keşke ‘davetiye bıraktı’, ‘seçim döneminde CHP’lileri de yayına almıştı’ gibi ‘ama’lar kullanmak yerine ‘Anadolu güneşi altında yaşayan her vatandaşımızla görüşürüm’ diyebilseydi. Öyle anlaşılıyor ki ‘yumuşama’ sürecine kendi mahallesinde soğuk bakanlara direnebilme iradesi zayıf” yorumunda bulundu.


 

Turan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın tamamı şöyle:

“Keşke “Davetiye bıraktı”, ‘seçim döneminde Chp’lileri de yayına almıştı’ gibi ‘ama’lar kullanmak yerine ‘Anadolu güneşi altında yaşayan her vatandaşımızla görüşürüm’ diyebilseydi.

Öyle anlaşılıyor ki ‘yumuşama’ sürecine kendi mahallesinde soğuk bakanlara direnebilme iradesi zayıf!

Özellikle sosyal medya kutuplaşmayı körüklüyor olsa da toplumsal iletişim ve uzlaşma milletin önemli talebidir. Farklı görüşleri temsil eden ister gazeteci, ister televizyoncu olsun herkesin, bu iletişime katkı veren her adımına, her görüşmesine ‘ama’sız, ‘fakat’sız sahip çıkılmalı. Türkiye 85 milyonu ile güzel…”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com