Özel’den ‘ayakta karşılama’ yanıtı: Bedelini ben ödeyeceğim

Özel: "Ayakta karşılama seçmeni mutlu etti. Bunun toplumda inanılmaz bir karşılığı var. Pişmanlığım yok. En sert muhalefeti yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kaybediyorsak ben kaybediyorum. Bedeli ben ödeyeceğim, hesabı ben vereceğim."

KRONOS 09 Ekim 2024 GÜNDEM

Manisa’nın Soma ilçesinde bulunan AKP Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun sahibi olduğu Fernas Madencilik’te sendikaya üye oldukları için işten atılan işçiler direnişlerine devam ediyor. Ankara Kurtuluş Parkı’nda işçileri ziyaret eden Özel, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özel, CHP’nin yaptırdığı ankete ilişkin, “Bu parti 47 yıl sonra iktidar oldu. Çok uzun süre normalleşme adımları attığımızda birinci parti olma özelliğini korudu. Biz kendi içimize dönüp belli tartışmalara yoğunlaşıp normalleşme eleştirileri AK Parti, MHP, İYİ Parti seçmeninde partiye irtiba kaybettirdi. Eylül ayı anketinde, 9 anketin ortalamasına göre 3 puan öndeyiz. Niye 6 puan önde olmayalım? Bizim yaptırdığımız ankette 4.5 puan öndeyken şimdi 3 puan öndeyiz. Biz bu iktidarı değiştirmek istiyoruz. İktidara yakın şirketlerin birinde 0.7 puan gerideyiz, diğerinde çok küçük bir farkla öndeyiz” ifadelerini kullandı.

Özel, Meclis’in açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ayakta karşılanmasına ilişkin ise şunları söyledi:

“Ayakta karşılama seçmeni mutlu etti. Bunun toplumda inanılmaz bir karşılığı var. Pişmanlığım yok. Biz anayasa yapmak için, uzlaşma için koalisyon yapmak için ayağa kalkmadık. CHP ayağa kalmadığında gittiği bir köy kahvesinde AK Parti seçmeni de dışarı çıkıyor. Erdoğan’ın şahsına değil makama saygımızdan ayağa kalktık. Ben partimin irtifa kaybetmesini istemem. Biz kimsenin yaptığını ettiğini unutmuyoruz. En sert muhalefeti yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kaybediyorsak ben kaybediyorum. Bedeli ben ödeyeceğim, hesabı ben vereceğim.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com