Özel’den Cumhur İttifakı’na Sinan Ateş uyarısı: Elinizdeki çürükleri ayıklayamazsanız…

Sinan Ateş davasına verilen arada konuşan Özgür Özel, Cumhur İttifakı'nı uyardı: "Partinizi ve ittifakınızı bu durumdan kurtarmanız için suç örgütüne bulaşanları ayıklamalısınız. Bu vermeniz gereken tarihi bir karardır. Bir süre sonra dönemeyeceksiniz."

KRONOS 04 Temmuz 2024 GÜNDEM

Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin davanın dördüncü duruşmasında anne Saniye Ateş fenalaştı. Duruşmaya verilen arada CHP lideri Özgür Özel açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı’nı uyaran Özel, “Partinizi ve ittifakınızı bu durumdan kurtarmanız için suç örgütüne bulaşanları ayıklamalısınız. Bu vermeniz gereken tarihi bir karardır. Bir süre sonra dönemeyeceksiniz” dedi.

Özgür Özel şu ifadeleri kullandı:

“Gerçekten insanın kanı donuyor. Acılı bir anne yalan atacak bir hali yok ve öldürüleceğini bilen oğlunun kendisini hayatını kurtarmak için kimlerle konuşmaya çalıştığını ve bu sonun nasıl yaklaştığını tane tane anlattı. Birazdan Ayşe Hanım konuşacak. Muhakkak o da çok kritik şeyler söyleyecek.

Bu mızrak bu çuvala artık sığmaz. Bu cinayeti azmettiren ve suç örgütlerine sirayet edenleri ayırmazsanız bu çürümüşlük hepinize sirayet ediyor.

Partinizi ve ittifakınızı bu durumdan kurtarmanız için suç örgütüne bulaşanları ayıklamalısınız. Bu vermeniz gereken tarihi bir karardır. Bir süre sonra dönemeyeceksiniz.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com