Erdoğan’a ‘hırsız’ iması: Şeriat uygulansa dilin, parmağın kalmaz

'Ortaya bir şeriat tartışması atıyor. Türkiye bunu konuşsun da mutfaktaki yangını konuşmasın istiyorlar. Yav sen şeriat tartışmasından bu memlekete ne kazandıracaksın? Şeriat kurallarına göre hırsızlığın yalanın cezasını biliyorsun. Bu kurallar uygulanırsa ne parmağın ne dilin kalır senin.'

KRONOS 03 Şubat 2024 GÜNDEM

CHP’nin Manisa Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘şeriat’ açıklamasına sert tepki gösterdi.

Özel ‘Şeriat kuralları hukukun üstünde yer alsın dersen iyi düşün. Şeriat kurallarına göre hırsızlığın yalanın cezasını biliyorsun. Bu kurallar uygulanırsa ne parmağın ne dilin kalır senin’ dedi.

Özgür Özel şunları söyledi:

Bugün ezberleri bozan bir yürüyüşünün hep beraber içindeyiz. Manisa’da yüzler nasıl güler? Yoksula gariban’a işssize nasıl sahip çıkarız? onun peşindeyiz. Ama birileri başka şeyler konuşmak istiyor. Bizi hedef gösterip, saldırtıyorlar, hiçbir şey olmasa yeni tartışmalar başlatmak istiyorlar. Ortaya bir şeriat tartışması atıyor. Türkiye bunu konuşsun da mutfaktaki yangını konuşmasın istiyorlar. Yav sen şeriat tartışmasından bu memlekete ne kazandıracaksın? Bu memleketi bölüp te ne elde edeceksin.

Şeriat kuralları hukukun üstünde yer alsın dersen iyi düşün. Şeriat kurallarına göre hırsızlığın yalanın cezasını biliyorsun. Bu kurallar uygulanırsa ne parmağın ne dilin kalır senin

Listelerimiz dört dörtlük olmayabilir ama bu değişim inancıyla bu parti değişecek, gençleşecek ve iktidara yürüyecek. Söz veriyorum. Yeni bir yoldayız, bu yol temiz bir yoldur. Ülkenin kaderini değiştirmek, hep beraber zenginleşmek, yoksulluğu biritmek için hep birlikte yürüyeceğiz. Hep beraber yürüyeceğiz.

Tehlike büyük, Yoksa ezanı dindirecekler, o dinecek denen ezanı günde 5 vakit okuyan müezzinin hakkını CHP savunuyor. Sınır boyunda nöbet tutan uzman çavuşun hakkını biz savunuyoruz.

 

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com