Özgür Özel: Fenerbahçe bu sezon altın çağını yaşayabilir

Özgür Özel: "Ali Bey ve Fenerbahçe bence çok iyi bir sezon geçirecek. Bir de Koç ailesinin yapısında var... Bir işi başarmadan bırakmazlar... Dedeleri Vehbi Koç'tan itibaren her tuttuğu işi başarmış insanlar. Fenerbahçe bu sezon altın çağını yaşayabilir."

KRONOS 02 Ağustos 2024 GÜNDEM

Fenerbahçeli olduğunu söyleyen CHP lideri Özgür Özel, kulübe nasıl üye olduğunu anlattı.

Sabah yazarı Yavuz Donat’a konuşan Özel, “Aziz Yıldırım, Fenerbahçe uğruna hapis yattı… Cezaevine gittim… Ziyaretine… Kulübe üye olup olmadığımı sordu… Üye olmadığımı söyledim. Dedi ki… ‘Sizi üye yapalım ve güzel de bir numara verelim.’ Bazı numaralar saklıymış… Fenerbahçe’nin 15 bin numaralı üyesi oldum” dedi.

Jose Mourinho’nun çok başarılı bir teknik direktör olduğunu belirten Özel, “Gittiği her kulüpte başarılı oldu… Doğru tercih” diye konuştu.

Özel, “Ali Koç, acemiliği, sıkıntılı süreçleri, zorlukları geride bıraktı… Ali Bey ve Fenerbahçe bence çok iyi bir sezon geçirecek. Bir de Koç ailesinin yapısında var… Bir işi başarmadan bırakmazlar… Dedeleri Vehbi Koç’tan itibaren her tuttuğu işi başarmış insanlar. Fenerbahçe bu sezon altın çağını yaşayabilir” ifadelerini kullandı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com