Özgür Özel ile Bedri Baykam buluştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde ressam Bedri Baykam ile bir araya geldi. Özel, Baykam'ın dünya sanat tarihi haritası ve yazılı eserlerini partiye armağan ettiğini belirterek, tüzük değişikliği konusunda da önerilerini aldıklarını ifade etti.

KRONOS 23 Ağustos 2024 GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde ünlü ressam Bedri Baykam ile bir araya geldi. Baykam, dünya sanat tarihi haritası ve birçok yazılı eserini partiye armağan etti. Ayrıca, tüzük değişikliği konusunda da önerilerini paylaşan Baykam ile yapılan görüşme, oldukça verimli ve keyifli geçti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ressam Bedri Baykam ile partisinin genel merkezinde bir araya geldi. Özel, görüşmeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Baykam’ı baba evinde ağırladık. Çok etkin bir üyemiz olan kendisinin tüzük değişikliğimize ilişkin önerilerini de aldık” dedi.X


“ÇOK SAYIDA AYAZILI ESERİNİ PARTİMİZE ARMAĞAN ETTİ”
Özgür Özel, Bedri Baykam ile gerçekleştirdiği bu buluşmanın fotoğraflarını resmi X hesabında paylaşarak şu notu ekledi:

“Çok değerli sanatçı dostumuz Bedri Baykam’ı baba evinde ağırladık. Kendisi, dünya sanat tarihi haritasını ve çok sayıda yazılı eserini partimize armağan etme nezaketini gösterdi. Ayrıca çok etkin bir üyemiz olan kendisinin tüzük değişikliğimize ilişkin önerilerini de aldık. Hem çok verimli hem de çok keyifli bu ziyaret için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com