Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edecek

Özgür Özel, yakın zamanda eski genel başkan Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceğini duyurdu.

KRONOS 27 Ağustos 2024 GÜNDEM

CHP lideri Özgür Özel, eylül ayında yapılacak olan tüzük kurutultayından önce partisinin eski genel başkanlarıyla görüştüğünü, yakın zamanda da eski genel başkan Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek önerilerini alacağını duyurdu.

Bir süredir kulislerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Özgür Özel arasında cumhurbaşkanı adaylığı konusunda soğuk rüzgarlar estiği, İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu’nun bu kapsamda yakınlaştığı iddiaları konuşuluyor. Bu nedenle Özel ile Kılıçdaroğlu arasında yapılacak görüşme kritik öneme sahip.

Özgür Özel, önceki genel başkanlar Altan Öymen, Hikmet Çetin ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile İstanbul’da bir araya geldi. Görüşmede Özel, parti tüzüğünde yapılacak değişikliklerle ilgili önerileri aldı.

Özel, daha sonra İstanbul’da Türkiye İş Bankası 100’üncü Kuruluş Yıldönümü Resepsiyonu’na katıldı. Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın’ın da katıldığı resepsiyonun ardından gazetecilere konuşan Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’nun resepsiyonda yer almaması hakkındaki soruya şöyle yanıt verdi:

“Sayın Genel Başkanın bir ayrı programı var, bugün akşama katılamadı. Biz önceki genel başkanlarımızla bugün bir araya geldik. Partide bir tüzük değişimi var, onunla ilgili tüm üyelerimiz görüş veriyor ama önceki genel başkanlarımızdan görüşlerini, uyarılarını, önerilerini almak bana düşerdi. Bunu İstanbul’da değerli üç genel başkanımızla yaptık. Ankara’ya döndüğümüzde de Sayın Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edeceğim, kendisinin görüş ve önerilerini alacağım. Partimizdeki birlik ve beraberlikten, sayın genel başkanlarımızın yönlendirmelerinden son derece mutluyuz. Böyle bir akşamı birlikte yaşadığımız için de kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com