Özgür Özel ve İmamoğlu, Vera’nın doğum gününü kutladı

CHP lideri Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Gezi tutuklusu Tayfun Kahraman ve Meriç Demir Kahraman'ın kızları Vera'nın doğum gününü kutladı.

KRONOS 06 Ağustos 2024 GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte, Paris Olimpiyatları’nda Türkiye-Çin arasındaki çeyrek final maçını izlemek için gittiği Paris’te Gezi tutuklusu Tayfun Kahraman eşi Meriç Demir Kahraman’ın kızları Vera’nın doğum gününü kutladı.

Özel, X hesabından “Silivri’de hepimizin yerine yatan Tayfun Kahraman ve eşi Meriç Demir Kahraman’ın güzel kızları Vera’nın doğum gününü Paris’te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile kutladık. Nice güzel yaşları ailenle birlikte kutlayacaksın Vera!” mesajını paylaştı.


Özel, paylaşımına görüntülü bir mesaj da ekledi. Özel, görüntülü mesajında da şunları söyledi:

“Veracığım, yaş günün kutlu olsun. Biz bugün Filenin Sultanları’nı izlemeye geldik. Onlar büyük bir başarı kazandılar. Çok mutlu olduk. İleride senin başarılarını da hep birlikte kutlayacağız annenle, babanla birlikte. Burada hep beraberiz. Herkes seni çok seviyor.”

VERA’DAN TEŞEKKÜR
Tayfun Kahraman’ın kızı Vera, doğum gününü kutlayan Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Dilek İmamoğlu’na teşekkür etti.

Meriç Demir Kahraman’ın paylaştığı videoda Vera, “Çok güzel bir gündü bugün. Ben de Paris’i çok merak ediyorum. Umarım beraber kutlayabiliriz bir sürü şeyi” dedi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com