Özgür Özel’den Bahçeli’ye: İttifakından memnun değilse…

Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye yanıt: "Sayın Bahçeli memnun değilse bizim ittifakımıza Türkiye ittifakına katılabilir."

KRONOS 13 Haziran 2024 GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte katıldığı Gaziler Çalıştayında gazetecilerin soruları yanıtladı. Bahçeli’nin açıklamalarına gönderme yapan Özgür Özel, “Sayın Bahçeli memnun değilse bizim ittifakımıza Türkiye ittifakına katılabilir” dedi.

Özel, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin ‘normalleşme’ açıklamalarına ilişkin sorulara yanıt verdi.

Özel, “Belli ki Cumhur İttifakı’nda sorunlar var. Cumhur İttifakı’nın sorunları Cumhur İttifakı’nın sorunlarıdır. Bizim kimseyle bir tartışmamız, gerginliğimiz yok. Sayın Bahçeli’ye bir davette bulunayım Sayın Bahçeli memnun değilse bizim ittifakımıza Türkiye ittifakına katılabilir. Bahçeli memleketi bu hale getirip suç ortağını bize doğru itmesin.”

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP lideri Devlet Bahçeli yaptığı yazılı açıklamada şunları söylemişti:

“AK Parti içindeki gayri memnun kesimin devamlı suyu bulandırmasını da dikkate alarak AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın vücuda gelmesi MHP’nin samimi dileği ve temennisidir. Sayın cumhurbaşkanımızın yaptığı görüşmeleri saygıyla karşılıyor, zatı devletlerini daha da rahatlatmak için bir kez daha feragatle hareket edip karşılıksız inisiyatif alıyoruz.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com