Özgür Özel’den ‘seçime hazır olun’ mesajı

Özgür Özel’in, parti örgütü yöneticilerine “Her an seçime hazır olun” talimatı verdiği öğrenildi.

KRONOS 15 Ağustos 2024 GÜNDEM

Yerel seçimden birinci parti olarak çıkan CHP’de, “geçim yoksa, seçim var” iddiası sürüyor. Erken seçim tartışmalarının fitilini ateşleyen bu çıkışın ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, parti örgütü yöneticilerine “Her an seçime hazır olun” talimatı verdiği öğrenildi.

Kulislere göre Özgür Özel, il başkanları toplantısında parti örgütü yöneticilerine “Her an seçime hazır olun” talimatı verdi.

Toplantıda il başkanlarına, eylül ayından sonra “daha aktif bir dönem” yaşanacağının işareti verildi. Özel partisinin bu konuda hazırlıklarını yapmalarını istedi.

Özel’in talimatı doğrultusunda sahaya inen örgütler, “yarın seçim olacakmış” gibi çalışmalara başladı. İlçe ilçe, mahalle mahalle gezdiklerini belirten il başkanları, “Sahadayız. Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Her şeye hazırız” değerlendirmesini yaptı.

CHP’li kurmaylar da seçimin zamanında olmayacağını, sandığın 2028’den önce gündeme geleceğini belirtiyor. Kurmaylara göre 2025 sonbaharı ya da en geç 2026’nın ilkbaharında seçim olacak.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com