Peker Açıkalın ‘sağlıklıyım’ mesajı attı: Kimse tanımadı

Beyin kanaması geçirdiği iddia edilen ve konuşamadığı söylenen Peker Açıkalın sessizliğini bozdu. Doktoruyla kamera karşısına geçen oyuncunun son hali şaşırttı.

KRONOS 23 Ağustos 2024 KÜLTÜR

Peker Açıkalın’ın beyin kanaması geçirdiği, hastanede tedavi altına alındığı ve konuşma yetisini kaybettiği öne sürülmüştü.

Günler sonra Açıkalın’dan açıklama geldi.

“BİR SAKATLIK YOK”
Doktoru ile kamera karşısına geçen oyuncu, “Yalan yanlış haberlere inanmayın, sağlığım yerinde. Konuşmamda ve yürümemde bir sakatlık yok” dedi.

Oyuncunun doktoru da “Peker Bey her zamanki gibi sağlıklı, esprilerine devam ediyor. Böyle de devam edecektir” ifadelerini kullandı.

61 yaşındaki Peker Açıkalın’ın son hali sosyal medya gündem oldu.

NE OLMUŞTU?
Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Gaffur karakteriyle hafızalarda yer eden Peker Açıkalın, beyin kanaması geçirdiğine dair bir iddia sosyal medyaya yansımıştı. Peker Açıkalın’ın konuşma yetisini kaybettiği ve bir dizi ameliyat geçireceği belirtilmişti.


Çıkan haberlerin ardından oyuncunun eşi Çilem Akalın açıklama yaparak; “Çilem Akalın, “Eşim 4 ay önce ameliyat olduğunu. Gayet iyi ve sağlıklı. Lütfen bu asılsız haberlere inanmayın” demişti.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com