Polis Şeyda Yılmaz’ı öldüren Yunus Emre Geçti’ye Casperlar Çetesi sahip çıktı

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı öldüren 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti'ye "Casperlar Çetesi" sahip çıktı: "Annesi çıkıp aslan oğlu hakkında saçma sapan açıklama yapmış. Biz Yunus Emre Geçti'nin avukatlık ve cezaevindeki bakımlarını karşılarız, kimseye ihtiyacımız yok."

KRONOS 27 Eylül 2024 GÜNDEM

İstanbul’da polis memuru Şeyda Yılmaz’ı öldüren 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti’ye “Z kuşağı mafyası” olarak da bilinen “Casperlar Çetesi” sahip çıktı. Çetenin skandal açıklamasında, “Annesi çıkıp aslan oğlu hakkında saçma sapan açıklama yapmış. Biz Yunus Emre Geçti’nin avukatlık ve cezaevindeki bakımlarını karşılarız, kimseye ihtiyacımız yok” denildi.

“Casperlar Çetesi” sosyal medyadan bir açıklama paylaştı.

Çete açıklamasında katil Yunus Emre Geçti’nin avukat masraflarını ve cezaevindeki ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirtti.

“Bütün alem bizi kardeşlerimize sahip çıkmamızdan tanır” denilen açıklama şöyle:

“Kamuoyuna duyuru… Bildiğiniz üzere bir savaşın içindeyiz ve intikamımız için geçtiğimiz haftalarda Bahçelievler Devlet Hastanesine istemeden de olsa bir saldırı yapmak zorunda kaldık, asker ve polis yaralandı. Hastane saldırısında motoru temin eden kişi Yunus Emre Geçti kardeşimizdi. Emre kardeşimiz karakoldan firar ederek bir polise hakkını vermiştir. Bütün alem bizi kardeşlerimize sahip çıkmamızdan tanır. Yunus Emre’nin silahşör olduğunu da herkes bilir. Annesi çıkıp aslan oğlu hakkında saçma sapan açıklama yapmış. Biz Yunus Emre Geçti’nin avukatlık ve cezaevindeki bakımlarını karşılarız, kimseye ihtiyacımız yok.”

Öte yandan açıklamanın altında Ersin Gözgü, Hamuş Atız ve Zuhat Altunç isimlerinin yer aldığı görüldü.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com