15 Temmuz ‘gazisi’, eşinin annesini, babasını ve temizlikçiyi öldürüp kaçtı

15 Temmuz Gazisi Özcan Aybey, ailesinden 2 kişi olmak üzere 3 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi de yaraladı. Kaçan saldırganı yakalama çalışmaları sürüyor.

KRONOS 30 Haziran 2024 GÜNDEM

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan 15 Temmuz Gazisi Özcan Aybey, 3 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi de yaraladıktan sonra kaçtı.

Halk TV’den İsmail Saymaz’ın aktardığına göre; Muğla’nın Fethiye ilçesinde ikamet eden 15 Temmuz Gazisi Özcan Aybey, boşanma aşamasındaki eşi Nazlı Aybey’in babası Şükrü Aysu’nun evinde çıkan tartışma sonucunda kayınpederi Şükrü Aysu’yu ve kayınvalidesi Adile Aysu’yu silahla vurarak öldürdü.

Bölgede bulunan bir villada iddiaya göre eşini arayan Özcan A, havuz temizliği yapan Muhammet Akbaba’yı da yaraladı. İhbar üzerine sağlık ekipleri gelirken Akbaba, hastanede yaşamını yitirdi.

Şüpheli Özcan A. başka bir villaya da gidip 2 kişiyi yaraladı. Yaralıların hastanede tedavisinin sürdüğü belirlendi.

Aybey’in siyasilerle olan fotoğrafları ise dikkati çekiyor. Ayrıca Aybey’in aracının da plakasının RTE olduğu öğrenildi.

Olay yerine yakın bölgedeki ormanlık alana otomobilini bırakarak kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Kolluk kuvvetleri, bölgedeki kara yolu ve ormanlık alanda arama yapıyor.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com