Saray, PKK ile pazarlığın yolunu yapıyor: “Konuşmak istiyorlarsa…”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yeni bir döneme giriyoruz. Barışı sağlamak zorundayız" açıklaması sonrası başdanışmanından dikkat çeken bir paylaşım geldi.

KRONOS 10 Ekim 2024 GÜNDEM

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İç cepheyi sağlam tutmalıyız” sözleri ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin DEM Parti’li milletvekilleriyle tokalaşmasının ardından yaptığı “Yeni bir döneme giriyoruz. Ülkemizde barışı sağlamak lazım” açıklamasıyla yeni bir çözüm süreci tartışmaları başladı.

Konuya ilişkin olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu’ndan dikkati çeken bir paylaşım geldi. Köroğlu, Gazeteci Mehmet Çek’in, “Bu terör çetesi bundan sonra ‘konuşmak’ dahi istiyorsa yapmak zorunda oldukları ilk ve tek şey silahları teslim etmek, teslim olmak olur” şeklindeki tweetini kendi X hesabından yayınladı.

Erdoğan’ın Başdanışmanı Köroğlu’nun retweet’lediği mesaj şöyle:

“Her defasında bu ülkenin bir parçası olmak yerine Uluslararası karanlık güç odaklarının Türkiye’ye karşı yürüttüğü savaşta bir enstrüman olmayı tercih etmiş Kandildeki terör ağaları ve meclisteki taşeronlarına geçmişteki benzeri şansları verecek ‘başka’ türlü bir kapıyı açabilecek bir güç yok bu ülkede. Bu terör çetesi bundan sonra ‘konuşmak’ dahi istiyorsa yapmak zorunda oldukları ilk ve tek şey silahları teslim etmek, teslim olmak olur.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com