Seçil Erzan ile Bahar Candan hücrede birbirine girdi

Aynı hücrede kalan Seçil Erzan ile Bahar Candan arasında 'dolandırıcı' kavgası çıktı.

KRONOS 04 Haziran 2024 GÜNDEM

“Fatih Terim Fonu” adı altında ünlü futbolcuları dolanlandırmak iddiasıyla cezaevinde olan Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan ile kara para aklamaktan tutuklu olan sosyal medya fenomeni Bahar Candan, hücrede birbirine girdi.

Seçil Erzan kendisine sürekli “dolandırıcı” diye hitap eden Bahar Candan’ı infaz koruma memurlarına şikayet etti. Tartışma büyüyünce kavga çıktı.

MedyaRadar’ın haberine göre, Marmara Kapalı Cezaevi’nde aynı koğuşta kalan Seçil Erzan ile Bahar Candan kavga etti.

Bahar Candan’ın Erzan’a “dolandırıcı” diye hitap etmesi üzerine tartışma başladı. Erzan’ın “Sen de dolandırıcılık suçlamasıyla buradasın” diye karşılık vermesi üzerine Candan’ın ses tonunu yükselterek “Dolandırıcı, dolandırıcı, dolandırıcı” diye sürekli bağırması üzerine infaz koruma memurları koğuş içerisine girdiler.

Önce ikiliyi sakinleştiren memurlar, ardından Erzan’ın şikayeti üzerine tutanak tuttular. Bahar Candan’ın sürekli olarak Seçil Erzan’la tartıştığı için cezaevi yönetiminden uyarı aldığı öğrenildi.

‘SEÇİL ERZAN İLE VAKİT GEÇİRMEK İSTEMİYORUM’

Cezaevinde yemek yememe hastalığına yakalanarak 37 kiloya kadar düşen ve ardından tahliye edilen sosyal medya fenomeni Nihal Candan, katıldığı bir YouTube kanalında cezaevi günlerini ve Seçil Erzan’ı anlatmıştı.

Cezaevinde Erzan ile vakit geçirmek istemediğini söyleyen Candan, “O içeri bizden 7 ay önce girmiş. Açıkçası onunla çok kalmak istemiyordum çünkü karşımızda sürekli panik halinde, savaş modunda, ölüm korkusu yaşayan birisi olması kardeşim Bahar’la bize iyi gelmeyeceği için” demişti.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com