‘Sedat Peker, Erdoğan’ın sırlarını anlatan bir video çekti ve dağıttı’

Sedat Peker'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile "helalleşme" videosu çektiği öğrenildi. Gazeteci Erk Acarer, "Erdoğan'ın sırlarını anlatan video var. Bu, Sedat Peker'in hayat sigortası" dedi.

KRONOS 14 Ağustos 2024 GÜNDEM

Mafya, devlet, siyaset, medya ve iş dünyasına yönelik yaptığı ifşalarla gündeme gelen organize suç örgütü Sedat Peker’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili “helalleşme” videosu çektiği öğrenildi.

Gazeteci Can Dündar’ın, Sedat Peker belgeselinde konuşan gazeteci Erk Acarer, “Peker, ‘Erdoğan ile helalleşme’ videosunu çekti ve bunu dağıttı” dedi.

Gazeteci Can Dündar, Sedat Peker’in videolarındaki açıklamalarından yola çıkarak bir belgesel hazırladı.

Alman ARD kanalında yayınlanan “Der Mafiaboss, Präsident Erdoğan und ich” (Mafya Babası, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ben) adlı belgeselde Peker’in Youtube’de 10 milyondan fazla izlenen videolarında Türkiye’deki derin devlet anlatılıyor.

‘PEKER VİDEOYU DAĞITTI’

Belgeselde konuşan gazeteci Erk Acarer, Can Dündar’ın sorusu üzerine Sedat Peker’in “Erdoğan ile helalleşme” videosunu çektiği ve bunu dağıttığı yolundaki iddiaların doğru olduğunu söyledi.

Acarer, “Sedat Peker, çok uzunca bir dönemi kaydetmiş ve İstanbul da dahil olmak üzere çok çeşitli yerlere paylaştırmıştır” dedi.

“Erdoğan’ın sırlarını anlatan video var” denilen belgeselde, “Bu, Sedat Peker’in hayat sigortası” ifadeleri kullanıldı.

Belgeselde, Dubai’de yaşayan Sedat Peker’in bugüne dek yayınlanmamış görüntüleri de yer alıyor.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com