Sedat Peker’den aktrollere: Beni gaza getirmeyin, beni delirtmeyin

Sedat Peker, Erdoğan'ın kendisine cezaevinde görüşme yapması için Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü'nü gönderdiği açıklamasına inanmayan aktrolleri eleştirerek, "Aktrol müsünüz nesiniz oğlum işinize gidin. Bu işin sonu çok kötü bitecek. Beni gaza getirmeyin. Beni delirtmeyin" dedi.

KRONOS 11 Haziran 2021 GÜNDEM

Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü gönderdiği açıklamasına inanmayan aktrollere cevap verdi.

Peker, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bu mal aktroller Koskoca Tayyip Erdoğan sana Ceza ve Tevkifevler Genel Müdürünü mü yollayacak diye beni tahrik ediyorlar. Ben TAYYİP AĞABEYİ tanıdığımda kendisi için O artık muhtar bile olamaz denen adamdı. Ben o dönemin de başbakanıyla yakındım. TAYYİP AĞABEYDEN ise herkes kaçıyordu.

Şu an bana kimse selam vermesin diye milleti tehdit ediyorlar ya, o zaman da TAYYİP AĞABEYE selam verenleri tehdit ediyorlardı. Ama biz o tarihte de adamlık yaptık, şimdi yanımızdan kaçan yavşaklar gibi kaçmadık.

Aktrol müsünüz nesiniz oğlum işinize gidin. Bu işin sonu çok kötü bitecek. Beni gaza getirmeyin. Beni delirtmeyin (bu işleri buraya kadar zaten sizin gibi itler getirdi).”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com