‘Bu iftira ile Özgür Özel’e bir mesaj verildi, devamı gelebilir’

Gazeteci Abdulkadir Selvi: "Özgür Özel'e alçakça, adice bir kumpas kuruldu. Ama görünen o ki bu “varan-1”. Bir de bunların devamı var. Bu iftira ile Özgür Özel’e bir mesaj verildi. Şimdilik topal ördek olması istendi. Eğer düşürmeye karar verirlerse bu kirli tezgâh devam edebilir."

KRONOS 07 Ekim 2024 GÜNDEM

İktidara yakın Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP lideri Özgür Özel ile Manisa Şehrezedeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay arasında bir ilişki olduğu iddialarına yönelik Özel’e kumpas kurulduğunu savundu.

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kaset operasyonuyla tasfiye edildiğini, cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin de özel görüntüler üzerinden adaylıktan çekildiğini belirten Selvi, “Şimdi sıranın Özgür Özel’e geldiği anlaşılıyor. Benzer bir kumpas Özel için kurulmaya çalışıldı. Kanser tedavisi gören Manisa Şehrezedeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile Özgür Özel arasında ilişki olduğu haberi yazdırıldı. Alçakça, adice bir kumpas kuruldu. Ama görünen o ki bu “varan-1”. Bir de bunların devamı var. Bu iftira ile Özgür Özel’e bir mesaj verildi. Şimdilik topal ördek olması istendi. Eğer düşürmeye karar verirlerse bu kirli tezgâh devam edebilir” dedi.

Selvi’nin yazısı şöyle:

Baykal ve Muharrem İnce olaylarında amaç belliydi. Baykal götürülürken, Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı adaylığından çektirilirken amaç; Kemal Kılıçdaroğlu’na kazandırmaktı. Şimdi de Özgür Özel tasfiye edilmek isteniyor. Baykal ve Muharrem İnce operasyonu Pensilvanya işiydi.

Bu kirli haberin arkasında ise CHP içi iktidar savaşlarının izleri görülüyor. Özgür Özel’in, Kılıçdaroğlu’nu arayıp sitem ettiği ve Kılıçdaroğlu’nun çevresinden olduğu belirtilen Ebru Küçükaydın, Tolgahan Erdoğan ve Gökhan Özbek’e dava açacağını ifade ettiği söyleniyor.

‘BU ZİNCİRİN İLK HALKASI’

Ama sadece Kılıçdaroğlu demeyin, ondan öte operasyonel gücü olanlara dikkat edin derim.

Eski MİT’çi Mahir Kaynak, “Kime yaradı” diye sorardı. Bu iş hem Kılıçdaroğlu’na, hem Ekrem İmamoğlu’na yarar ama siz asıl operasyonel güç kimde ona bakın.

Çünkü bu iş tamamlanmış bir operasyon. Zincirin ilk halkası.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com