Selvi: İmamoğlu ile Yavaş arasında başka bir gerilim daha yaşanıyor

Gazeteci Abdulkadir Selvi: "Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş arasında başka bir gerilim daha yaşanıyor. Mansur Yavaş, 'Medyadaki senin adamların bana saldırıyor' diyor. Ekrem İmamoğlu, her zaman olduğu gibi, 'Haberim yok başkanım' karşılığını veriyor."

KRONOS 27 Eylül 2024 GÜNDEM

CHP’deki cumhurbaşkanı adaylığı tartışmalarına yazılarında sıklıkla yer veren iktidara yakın Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş arasında başka bir gerilim yaşandığını daha iddia etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın İmamoğlu’nun önünde dosya koyduğunu öne süren Selvi, “Mansur Yavaş, ‘Medyadaki senin adamların bana saldırıyor’ diyor. Ekrem İmamoğlu, her zaman olduğu gibi, ‘Haberim yok başkanım’ karşılığını veriyor” iddiasını aktardı.

Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda CHP’de kılıçların çekildiğini söyleyen Selvi’nin yazısı şöyle:

“Ekrem İmamoğlu, “Yakarım, Roma’yı da yakarım” havasında. Önünde engel olarak kimi görürse savaşmaya kararlı.

Hatırlarsanız CHP Kurultayı’nda da Mansur Yavaş’a tuzak kurulmuştu. Ekrem İmamoğlu’na konuşmasını yapması için üç gün önceden haber verilmiş, Mansur Yavaş’a ise bir saat önce haber verilip, konuşma yapması istenmişti. Mansur Yavaş bu duruma kürsüden tepki gösterince Ekrem İmamoğlu, “Senin rahatsız olacağını bir yerde duysam, bilsem, konuşmamı yere atar, konuşmam yerimde otururum başkanım” demişti.

Aynı tavrı Mansur Yavaş’ın çıkışı üzerine gösteriyor. “Haberim yok” diyor. Bunun üzerine Mansur Yavaş, içinde İmamoğlu’na yakın sosyal medya hesaplarının ve internet sitelerinin yaptığı haberlerden oluşan dosyayı Ekrem İmamoğlu’nun önüne koyuyor. Bunun üzerine İmamoğlu, “Haberim olsa, müsaade eder miyim? Sen benim abimsin. Hemen talimat veriyorum” diyor. O görüşmeden sonra ne mi oluyor? Mansur Yavaş aleyhindeki haberlere birkaç gün ara verip, daha sonra aynı hızla devam ediyorlar.

Çünkü Ekrem İmamoğlu, cumhurbaşkanı adaylığında en büyük rakibinin Mansur Yavaş olduğunu biliyor.

Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda CHP’de kılıçlar çekildi. Ekrem İmamoğlu, “Yakarım, Roma’yı da yakarım” havasında. Önünde engel olarak kimi görürse savaşmaya kararlı.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com