Selvi: Narin cinayetinde iki ihtimal üzerinde duruluyor

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Narin’in öldürülmesiyle ilgili olarak iki ihtimal üzerinde durulduğuna dikkat çekti. İşte o ihtimaller...

KRONOS 18 Eylül 2024 GÜNDEM

İktidara yakın Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Adli Tıp Kurumu (ATK) tarafından Narin’in boğularak öldürüldüğünü ve ölüm sıvısının tutuklu amca Salim Güran’ın aracında tespit edildiğini hatırlattı. Adli Tıp’ın tespitlerinin Narin Güran’ı Salim Güran’ın öldürdüğü tezini güçlendirdiğine dikkat çeken Selvi, “Narin’in öldürülmesiyle ilgi olarak iki ihtimal üzerinde duruluyor” dedi.

“Narin’in ölüm şekli ve kimin öldürdüğüne ilişkin olarak Adli Tıp’ın yaptığı bu tespit çok önemli. Şimdi sıra Narin’in neden öldürüldüğü, nerede öldürüldüğü, görmemesi geren bir ilişkiye mi tanıklık ettiği için öldürüldüğü ve olay sırasında başka kim ve kimlerin olduğunu tespit etmeye geldi” diyen Selvi, iki ihtimali şöyle sıraladı:

“1-Salim Güran’ın ahırda Hediye Güran’la ya da Salim Güran, Hediye Güran ve Yüksel Güran’la üçlü ilişkisine tanık oldu.

Bu sırada çığlık atarak “Sizi babama söyleyeceğim” dediği için Salim Güran tarafından yakalanıp boğazı sıkılarak öldürüldüğü düşünülüyor.

İkinci ihtimal ise abisi Enes’le erkeklerin gayri ahlaki ilişkisine tanık olduğu için öldürüldüğü yönünde. Adli Tıp’ın tespitinden sonra Salim Güran’ın etrafındaki ilişki üzerinde duruluyor.”

HEDİYE GÜRAN KRİTİK İSİM

Tutuklu amca Fuat Güran’ın tutuklanan eşi Hediye Güran’ın konumunun kritik olduğunu belirten Selvi, “Salim Güran’la ilişkisi olduğu iddiası hem de Narin’in öldürüldüğü düşünülen 15.15-15.47 saatleri arasında Narin Güran’ın evine 2 kez gitmesi nedeniyle Hediye Güran’ın ifadesi çok önem kazanmıştı” dedi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com