Selvi: Özel’in erken seçim tavrının arkasında İmamoğlu-Kılıçdaroğlu var

Gazeteci Abdulkadir Selvi: "Özgür Özel’in tavrı neden değişti? CHP kulislerini yokladım. En büyük neden olarak eylüldeki kurultay öncesinde Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasındaki yakınlaşma gösteriliyor."

KRONOS 04 Temmuz 2024 GÜNDEM

İktidara yakın Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in son dönemde peş peşe yaptığı erken seçim çıkışlarının arkasında Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu yakınlaşması olduğunu iddia etti.

“Özgür Özel’in tavrı neden değişti?” sorusuna yanıt arayan Selvi, “CHP kulislerini yokladım. En büyük neden olarak eylüldeki kurultay öncesinde Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasındaki yakınlaşma gösteriliyor” dedi.

‘ÖZGÜR ÖZEL PANİKLEDİ’

Selvi’nin yazısı şöyle:

“Özgür Özel’in tavrı neden değişti? CHP kulislerini yokladım. En büyük neden olarak eylüldeki kurultay öncesinde Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasındaki yakınlaşma gösteriliyor.

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu’nun görüşeceği, birlikte yemek yiyecekleri, eylül kurultayında güçbirliği yapacakları haberleri üzerine Özgür Özel’in paniklediği ifade ediliyor.

İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu güçbirliği yaptığı taktirde Özgür Özel’i devirebilir mi? Devirirler. Böyle bir ihtimal var mı? Tüzük kurultayının seçimli kurultaya dönüştürülmesi için başlamış bir çalışma yok ama burası CHP, her şey olabilir.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com