Selvi dedikoduya başladı: CHP’de bir takım cinsel ilişkiler…

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi: "Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nu evinde ziyaret ettiği zaman Özgür Özel’i şikâyet etmiş. Özgür Özel’in etrafındaki isimlerin hızla akçeli işlere bulaştığını, bir takım cinsel ilişki dedikodularının dolaştığını belirterek bunun ileride partiye zarar vereceğini söylemiş."

KRONOS 26 Ağustos 2024 GÜNDEM

CHP içerisinde cumhurbaşkanı adaylığı konusunda Özgür Özel ile Ekrem İmamoğlu arasında soğuk rüzgarlar estiğini sıkça dillendiren iktidara yakın Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Özel’in “çok net, aday değilim” açıklamasına rağmen, İmamoğlu ekibinde rahatsızlığın sürdüğünü savundu. Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “sırtımdan hançerledim” dediği Ekrem İmamoğlu ile son zamanlarda yakınlaştığına dikkat çeken Selvi, ikili arasındaki görüşmeye ilişkin de dedikoduya başladı.

Selvi, bugünkü yazısında, “Kılıçdaroğlu, bir zamanlar ‘hain’likle suçladığı, sırtına hançer saplamakla itham ettiği Ekrem İmamoğlu ile son zamanlarda çok sık fotoğraf vermeye başladı. Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nu evinde ziyaret ettiği zaman Özgür Özel’i şikâyet etmiş. Özgür Özel’in etrafındaki isimlerin hızla akçeli işlere bulaştığını, bir takım cinsel ilişki dedikodularının dolaştığını belirterek bunun ileride partiye zarar vereceğini söylemiş” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun siyasi hedefleri olduğunu belirten Selvi, “Başta cumhurbaşkanı adaylığı olmak üzere CHP’de patlak verecek olan bir skandalın kendi siyasi geleceğine zarar vermesinden endişe ediyor. Ekrem İmamoğlu’na yakın isimlerden CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın da Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmişti. Gökhan Günaydın’ın da partinin iyi yönetilmediği, Meclis grubunda dağınıklık yaşandığı yönünde şikâyetleri olmuş” dedi.

“Özgür Özel, cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu diye açıklama yapmadığı sürece rahat değiller” diyerek İmamoğlu cephesindeki rahatsızlığı aktaran Selvi, “Özgür Özel’in cumhurbaşkanı adayı olacağını düşünüyorlar. Özgür Özel’in, “Cumhurbaşkanı adayı değilim” diyecek kadar net konuşmasına rağmen mi? Evet. Çünkü siyasetin sadece futbol oyunuyla tarif edilemeyecek kadar karmaşık olduğunu biliyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ağızları yandığı için Özgür Özel’i ihtiyatlı bir şekilde dinliyorlar” dedi.

‘SİYASİ YASAKLARA HER ZAMAN KARŞI ÇIKTIM’

“Ekrem İmamoğlu’nun ekibi Özgür Özel’in cumhurbaşkanı adayı olacağı düşüncesine nereden varıyor?” diye soran Özel, şöyle devam etti:

“En önemli gerekçelerini sona sakladım. Bu hesabı siyasi yasak ve Erdoğan faktörü üzerinden yapıyorlar. Biraz daha açayım. Ekrem İmamoğlu’na siyasi yasak geleceğini düşünüyorlar. İmamoğlu siyasi yasaklı olursa Özgür Özel, ‘Yeni bir durum ortaya çıktı’ der, bunu fırsata çevirir cumhurbaşkanı adayı olur diye hesap ediyorlar.

Siyasi yasaklara her zaman karşı çıktım. Yine de karşıyım. Siyasetin yasaklar üzerinden tanzim edilmesini doğru bulmuyorum. Milletin getirdiğini yine milletin götürmesi gerekiyor. Milletin seçtiklerini siyasi yasaklarla tasfiye etmek yanlıştır. Bunun adı Ekrem İmamoğlu olsa da.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com