Selvi’den AKP’ye transfer uyarısı: Şaibeli isimlere dikkat edin

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi: "Erdoğan bu kapıyı açtıktan sonra, İYİ Parti, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi ve DEVA Partisi’nden katılımlar devam eder. Ama burada şaibeli isimlere dikkat edilmesi lazım. Onlar gittiği yerleri kirletirler."

KRONOS 15 Ağustos 2024 GÜNDEM

AKP, 23. kuruluş yıldönümünde partisine 2 İYİ Partili vekil ve 13 belediye başkanı transfer etti. Gelecek Partisi’nden isimlerin de AKP’ye geçmesi beklenirken, iktidara yakın gazeteci Abdulkadir Selvi’den uyarı geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama açıklamasında “açık kapı” mesajı verdiğine işaret eden Selvi, “Erdoğan bu kapıyı açtıktan sonra, İYİ Parti, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi ve DEVA Partisi’nden katılımlar devam eder. Ama burada şaibeli isimlere dikkat edilmesi lazım. Onlar gittiği yerleri kirletirler” dedi.

Selvi’nin Hürriyet‘te yer alan yazısı şöyle:

“AK Parti’nin kuruluş yıldönümünde milletvekili ve belediye başkanı seviyesinde katılımlar oldu. Ama daha önemlisi Erdoğan, “Açık kapı siyaseti”nin işaretini verdi.

“Türkiye için hayal kuran, Türkiye için çalışan, üreten, koşturan; Türkiye için dertlenen herkese AK Parti çatısı altında yer vardır. Millete hizmete talip olan, AK Parti’nin değerlerini benimseyen herkese kapımız sonuna kadar açıktır, inşallah bundan sonra da açık kalacaktır” dedi.

Erdoğan bu kapıyı açtıktan sonra, İYİ Parti, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi ve DEVA Partisi’nden katılımlar devam eder. Ama burada şaibeli isimlere dikkat edilmesi lazım. Onlar gittiği yerleri kirletirler.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com